Få funding til robotteknologi inden for inspektion og vedligehold

Event information

Sikre broer, rent vand og tog til tiden. Der er en enorm mængde opgaver forbundet til inspektion og vedligehold, og der er et massivt potentiale for robotteknologiske løsninger til at øge produktiviteten og forbedre sikkerheden.

RIMA (Robotics for Infrastructure Inspection and Maintenance) er et fireårigt EU-projekt, som vil hjælpe små- og mellemstore virksomheder med at indføre robotteknologi til at løse udfordringer inden for inspektion og vedligehold – eksempelvis vandforsyning, veje, jernbaner, infrastruktur i byer og energiproduktion og -distribution.

Mere konkret kan man med Teknologisk Institut – som er den danske partner i projektet – modtage nøgleservices til at opnå acceleration. Det inkluderer støtte til tests og teknologioverførsel, rådgivning og træning i robotteknologi inden for inspektion og vedligehold.

Ad to omgange afholder projektet ansøgningsrunder til 50 eksperimenter for SMV’er og mid-caps (teknologiudviklere, serviceudbydere, systemintegratorere) til en samlet værdi af over 60 millioner kroner, hvor virksomheder har mulighed for at modtage tilskud til at løse en udfordring eller udvikling af teknologier og løsninger til inspektion og vedligehold.

Det andet og sidste kald er nu åbnet og har ansøgningsdeadline den 17. marts 2021 klokken 16:00Læs mere her.

For at styrke den danske deltagelse i projekterne afholder Teknologisk Institut et infomøde, hvor danske virksomheder kan høre mere om mulighederne for at søge midler til at løse konkrete problemstillinger inden for inspektion og vedligehold med robotteknologi.

Program

13:00 Velkomst og introduktion til RIMA v/Jeshith Damsbo Anandasubramaniam fra Teknologisk Institut
13:15 RIMA Second Open Call v/Aneta Galazka fra FundingBox (på engelsk)
13:45 Q&A
14:00 Erfaringer fra ansøgningsprocessen og projektforløbet v/Nicole Sophie Christiansen fra Lorenz Technology, som er i gang med et projekt fra første ansøgningsrunde af RIMA, der omhandler hegnsinspektion i lufthavne.
14:15 Tak for i dag

Tid og sted

Onsdag den 3. februar 2021 klokken 13:00-14:15.

Infomødet afvikles online via Microsoft Teams. Link til deltagelse sendes til de tilmeldte.

Event Details
February
03
2021
01
00
PM
to
February
03
2021
02
15
PM
(UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Stockholm, Vienna
Contact
Maarit  Sandelin
Maarit Sandelin
European Network Manager Robotic Innovation
SPRINT Robotics